
Bagt kylling, kartofler, gulerødder og krydderurter
Denne nemme opskrift på kylling, kartofler, gulerødder og urter er perfekt til aftensmad (og det er tilfældigvis et naturligt glutenfrit måltid)
Equipment
- Bagefad i glas
- Grøntsagsskræller
- Skærebræt
Ingredienser
- 2 lbs kartofler
- 2 lbs store gulerødder
- 2 lbs kyllingebryst
- 1 gult løg
- 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
- 2 spsk friske krydderurter
- salt som en velsmagende
- 1/2 tsk hvidløgssalt og løgsalt/granulat eller pulver
- peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 400.
- Skræl og skær grøntsagerne og krydderurterne. Fordel løg, kartofler og gulerødder i et stort bageform, drys halvdelen af salt, peber og halvdelen af de friske krydderurter og halvdelen af olivenolien.
- Læg derefter kyllingebrystet oven på grøntsagerne og sæt dem lidt ind i grøntsagerne. Dryp den resterende olivenolie over kyllingen, og drys derefter de resterende friske krydderurter og salt/peber og hvidløgs- og løgsalt.
- Bag i 55 minutter og tjek derefter om de er færdige, kartoflerne skal være bløde, når de prikkes med en gaffel, tag dem ud af ovnen, lad dem køle af i 5 minutter, og nyd dem
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser