Bagt kylling, kartofler, gulerødder og krydderurter

76


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Bagt kylling, kartofler, gulerødder og krydderurter

Denne nemme opskrift på kylling, kartofler, gulerødder og urter er perfekt til aftensmad (og det er tilfældigvis et naturligt glutenfrit måltid)
Antal 6
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 15 minutter

Equipment

  • Bagefad i glas
  • Grøntsagsskræller
  • Skærebræt

Ingredienser

  • 2 lbs kartofler
  • 2 lbs  store gulerødder
  • 2 lbs kyllingebryst
  • 1 gult løg
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 2 spsk  friske krydderurter
  • salt som en velsmagende
  • 1/2 tsk hvidløgssalt og løgsalt/granulat eller pulver
  • peber

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 400.
  • Skræl og skær grøntsagerne og krydderurterne. Fordel løg, kartofler og gulerødder i et stort bageform, drys halvdelen af ​​salt, peber og halvdelen af ​​de friske krydderurter og halvdelen af ​​olivenolien.
  • Læg derefter kyllingebrystet oven på grøntsagerne og sæt dem lidt ind i grøntsagerne. Dryp den resterende olivenolie over kyllingen, og drys derefter de resterende friske krydderurter og salt/peber og hvidløgs- og løgsalt.
  • Bag i 55 minutter og tjek derefter om de er færdige, kartoflerne skal være bløde, når de prikkes med en gaffel, tag dem ud af ovnen, lad dem køle af i 5 minutter, og nyd dem
Kalorier: 605kcal
Ret: Main Course
Køkken: Danish
Keyword: chicken

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close