Hotdog-opskrift i Chicago-stil

133


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Hotdog-opskrift i Chicago-stil

Genskab Windy Citys ikoniske delikatesse med saftige hotdogs af oksekød, bløde valmuefrøboller og masser af sprøde, salte toppings.
Antal 4
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter

Equipment

  • 1 damper kurv
  • skål.

Ingredienser

  • 1 kop riseddike
  • 1/4 kop vand
  • 1 spsk fuldmelis
  • 1/2 kop kosher salt
  • 10 druetomater
  • 1 æg
  • 2 spsk birkes
  • 4 hotdog boller
  • 4 helt oksekød hotdogs, gerne bollelængde
  • 1/4  hvidt løg
  • 2 pickles spyd
  • Gul sennep
  • 8 tsk Pickle relish, helst Vienna Chicago-Style Relish
  • 8 sportspeber, gerne Vienna Sport Peppers
  • Sellerisalt

Sådan gør du

  • Placer 1/3 kop riseddike, 1/4 kop vand, 1 spsk granuleret sukker og 1/2 tsk kosher salt i en lille skål og pisk, indtil sukker og salt er opløst. Halver 10 druetomater, tilsæt til eddikeblandingen og rør for at kombinere. Sæt til side til at sylte, mens du forbereder boller og hotdogs.
  • Placer 1 stort æg og 1 spsk vand i et bredt, lavt fad eller skål, såsom en tærteform, og pisk med en gaffel for at kombinere. Placer 2 spsk valmuefrø i en anden lav skål.
  • Overtræk 4 pølseboller en ad gangen: Dyp i æggeblandingen, indtil den er jævn, dyp derefter i valmuefrø, indtil den er dækket. Læg på en tallerken.
  • Bring en tomme eller to vand i en stor gryde, der kan passe til en dampkogerkurv, i kog over medium-høj varme. Placer 4 helt oksekød hotdogs i dampkogeren. Læg pølsebrødene oven på pølserne i et jævnt lag.
  • Placer dampkogerkurven i gryden. Dæk til og damp til bollerne og hotdogsene er gennemvarmet, cirka 10 minutter.Mens hotdogs og boller damper, snittes 1/4 lille hvidt løg fint, indtil du har 1/4 kop. Halver 2 dildsyltespyd på langs.
  • Flæk hver hotdog-bolle op og læg en hotdog indeni. Top hotdogsene med gul sennep. Hæld 1 spiseskefuld af det hvide løg ved siden af ​​den ene side af hver hotdog, og læg derefter ca. 2 tsk sød pickle relish ved siden af ​​den anden side af hotdogen. Læg 1 dildsyltespyd ved siden af ​​løgene. Top hver portion løg med 2 til 3 sportpeberfrugter. Fordel og gem de syltede tomater mellem relishen og hotdogen, og lad syltningsvæsken blive tilbage i skålen. Smag det hele generøst til med sellerisalt.
Kalorier: 460kcal
Ret: Main Course
Køkken: Japanese
Keyword: Meat

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close