Hjemmebagt rugbrød

122


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Hjemmebagt rugbrød

Lavet med en blanding af brød og rugmel, en lille mængde honning og et par teskefulde kommenfrø, smager dette enkle rugbrød uden æltning smukt syrligt med en solid, sej konsistens perfekt til sandwich eller toast. Det samles på ingen tid og bager i en enkelt brødform, men opskriften kan fordobles, og det bagte brød fryser rigtig godt.
Antal 25
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 3 timer
Samlet tid 3 timer 10 minutter

Equipment

  • brødmaskine
  • Kniv

Ingredienser

  • 2 kopper  vand
  • 1 spsk  honning
  • 1 spsk  smør
  • 1 tsk salt
  • 2 kopper  rugmel
  • 1 kop all-purpose mel
  • 1 kop  fuldkornshvedemel
  • 1/4 kop rugflager (valgfrit)
  • 1 spsk hvidt sukker
  • 2 tsk  brødmaskinegær

Sådan gør du

  • Kom henholdsvis vand, honning, smør, salt, rugmel, universalmel, fuldkornshvedemel, rugflager, sukker og gær i gryden på din brødmaskine.
  • Vælg Grundindstilling, og tryk på Start.
Kalorier: 80kcal
Ret: Breakfast
Køkken: Danish
Keyword: Bread

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close