Scotch Æg

87


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Scotch Æg

Disse skotske æg er en lækker og nem opskrift til en speciel lejlighed til din familie. Vi serverer vores juleaften over en salatbed med tomater i skiver og sennep til pynt.
Antal 4
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 55 minutter

Equipment

  • ovn
  • grydeske
  • skål.

Ingredienser

  • olie til stegning
  • 4 store  æg
  • 2 pund  svinepølse i løs vægt
  • 1 kop  all-purpose mel
  • 4 store  æg, slået
  • 4 kopper  tørrede brødkrummer, krydret

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Opvarm olie i en frituregryde til 375 grader F (190 grader C).
  • Læg æggene i en gryde og dæk med vand. Bring i kog. Dæk til, fjern fra varmen, og lad æggene sidde i varmt vand i 10 til 12 minutter. Fjern fra varmt vand, afkøl og skræl.
  • Flad pølsen og lav en patty til at omgive hvert æg. Mel det yderste pølselag meget let og overtræk derefter med sammenpisket æg. Rul i brødkrummer, så det dækker jævnt.
  • Frituresteg tilberedte æg, indtil de er gyldenbrune, mens du sørger for, at hver side er gennemstegt. Bages i den forvarmede ovn i 10 minutter.Skær i halve og server.
Kalorier: 1000kcal
Ret: Appetizer, lunch, Main Course
Køkken: Danish
Keyword: Quick Meal

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close