Sprødt friturestegt svinekød

122


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Sprødt friturestegt svinekød

Denne opskrift er en simpel version af det friturestegte svinekød, der serveres i Kina. Kødet tilberedes normalt på benet og i større stykker. De blev derefter skåret op efter kogning. Denne ret er fantastisk som en del af et måltid, eller som en snack eller forret med en drink. Denne lækre friturestegte svinekødsopskrift er ret vanedannende, især når jeg dyppede den i Tribal Pepper-Salt og sprøjtede lidt limesaft på den..yumm... .Jeg kunne ikke lade være med at spise dem.
Antal 8
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter

Equipment

  • Stegepande
  • Skimmer
  • Skål

Ingredienser

  • 1 lb udbenet svinerod eller lænd eller frisk skinke
  • 2 tsk  salt(som din velsmagende)
  • 3/4 kop rismel
  • 1 kop lunkent vand , eller efter behov
  • 2-4 kop Jordnøddeolie eller svinefedt 
  • 3 spsk Tribal Pebersalt

Sådan gør du

  • Cirka en time før du ønsker at servere måltidet, skær svinekødet i skiver på ca. 3/4-tommer tykke, og skær derefter i cirka 1-tommers firkanter. Læg i en bred skål, drys 1 tsk salt på og bland med dine hænder eller en ske for at fordele saltet. Dæk til og stil til side i mindst 45 minutter til marinering.
  • Læg rismelet og 1/4 tsk salt i en mellemstor skål. Rør det lunkne vand i for at lave en løs dej og fortsæt med at røre, indtil dejen er meget glat. Sæt til side.
  • Indstil dit friturearrangement: Placer en stor wok eller en stor dyb gryde på komfuret; sørg for, at wokken eller gryden står stabilt (eller brug en frituregryde). Hæld 2 tommer olie i wokken eller gryden og opvarm olien over høj varme. Læg en hulske eller mesh skimmer frem. For at kontrollere oliens temperatur skal du holde en spisepind lodret i olien. Hvis olien bobler kraftigt op langs spisepinden, er den varm nok. Hvis olien ryger, er den for varm; sænk varmen lidt og vent et minut, før du tester temperaturen igen (Et frituretermometer bør læse omkring 350F).
  • Rør rismelsdejen, du har forberedt tidligere, for at sikre, at den er blandet godt igen (melet har en tendens til at sidde i bunden efter et stykke tid) Tag flere skiver svinekød op, brug spisepinde eller fingrene, træk dem gennem dejen, og kom dem i den varme olie. Gentag flere gange, og brug derefter hulskeen eller mesh-skummeren til at holde stykkerne i bevægelse i olien og for at sikre, at de forbliver adskilte. Kog indtil de er gyldenbrune over det hele, cirka 2 minutter
  • Brug skeen eller skimmeren til at løfte dem op af den varme olie, hold en pause for at lade dem dryppe af, og sæt dem derefter på et fad. Gentag med det resterende kød og dej.
  • Serveres varm med Tribal peber-saltblanding.
Kalorier: 1003kcal
Ret: Appetizer, Main Course
Køkken: Japanese

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close