Konditor æblestænger

83


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Konditor æblestænger

Pastry Apple Bars er opskriften er fremragende! Jeg bruger også skorpeopskriften på runde frugttærter.
Antal 12
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter

Equipment

  • ovn
  • målebæger
  • Pande,
  • stor skål

Ingredienser

  • 3 kopper all-purpose mel
  • 1 tsk  salt
  • 1 kop  afkortning
  • 1  æggeblomme
  • 1/2 kop  mælk
  • 10 æbler - skrællede, udkernede og skåret i tynde skiver
  • 1/2 kop  lys brun farin
  • 1/4 kop  hvidt sukker
  • 1/2 tsk kværnet kanel
  • 1/4 tsk kværnet muskatnød
  • 1 æggehvide

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 375 grader F (190 grader C.)
  • I en stor skål kombineres mel og salt. Skær i matefedten, indtil blandingen ligner grove krummer. Pisk æggeblomme i målebægeret og tilsæt nok mælk til at lave 2/3 kop total væske. Rør i melblandingen, indtil alt mel er fugtigt. Del dejen i to. På meldrysset overflade rulles halvdelen af ​​dejen til et rektangel og passes ind i en 9x13 tommer gryde.
  • I en stor skål kombineres æbler, brun farin, hvidt sukker, kanel og muskatnød. Kom æbleblandingen i gryden. Rul den resterende dej ud og læg den over æbler. Forsegl kanter og skær slidser i den øverste dej. Pisk æggehviden til den er skummende og pensl på skorpen.
  • Bages i den forvarmede ovn i 50 minutter, eller indtil de er gyldenbrune.
Kalorier: 356kcal
Ret: Dessert
Køkken: Danish
Keyword: Bakery

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close