Danske karameliserede kartofler

78


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Danske karameliserede kartofler

Danske karameliserede kartofler er også kendt som karamelliserede brune kartofler, er en god sideret til ethvert måltid! De er en lille kartoffel med en sød karameliseret belægning.
Antal 5
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Equipment

  • stor stegepande
  • spatel
  • Serveringsskål

Ingredienser

  • 2 dåser små nye kartofler (du kan finde disse i en dåse med grøntsager på dåse)
  • 1/4 kop sukker
  • 1/4 kop smør

Sådan gør du

  • Dræn kartoflerne og dup dem tørre.
  • In a large skillet, cook the sugar on medium-low heat until completely melted. Try not to stir unless necessary to prevent burning.When melted and slightly darkened around the edges, add the butter and stir until it becomes kind of a syrupy mixture.
  • Add the potatoes (if the mixture starts to stiffen and form lumps, turn the heat up and it will melt again).Moving the skillet around, gently cover each potato in the mixture, continuing to cook for about 6-8 minutes. If you want more of a caramelized crust, you can raise the heat a little and cook longer.
Kalorier: 390kcal
Ret: Side Dish
Køkken: Danish
Keyword: Vegetable

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close