Opskrift på pocherede æg

90


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Opskrift på pocherede æg

Pocherede æg er en lækker, nem, sund morgenmadsopskrift.
Antal 4
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter

Equipment

  • Stor gryde
  • skål.

Ingredienser

  • 4 stort æg
  • 1-2 spsk eddike

Sådan gør du

  • Bring en stor gryde vand i kog, og reducer derefter varmen til lav.
  • Mens du venter på, at vandet koger, knækker du et æg til en lille finmasket si over en skål. Rør ægget i sigten, indtil alle de flydende æggehvider er fjernet. Læg derefter ægget i en ramekin.
  • Rør eddiken ud i vandet og skab en hvirvel. Tilsæt ægget i midten af ​​hvirvelen og kog ægget i 3 minutter.
  • Fjern ægget med en hulske og dup det på et køkkenrulle for at fjerne overskydende vand. Server straks.
  • Alternativt, hvis du laver de pocherede æg til tilberedning af måltider eller før tid, skal du overføre de kogte pocherede æg til et isvandsbad og stille dem på køl i et par dage. Når du er klar til servering, tilsæt kogende vand til en skål, tilsæt derefter det kolde pocherede æg og sænk i 20-30 sekunder eller indtil det er gennemvarmet. Fjern det pocherede æg med en hulske, dup det tørre og server med det samme.
Kalorier: 68kcal
Ret: Breakfast
Køkken: Danish, French
Keyword: Quick Meal

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close