Stock-braised kalkunben

89


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Stock-braised kalkunben

Hvem har brug for pulled pork, når man kan have braiserede kalkunben? Disse skønheder vil give dig en grund til at tilberede kalkun mere end en gang om året.Bring langsomt smagen og mørheden af kalkunben frem ved at koge dem lavt og langsomt med krydderurter som frisk salvie, laurbærblade, persille og timian. Det er den perfekte opskrift på underholdende eller et ekstra specielt måltid til din familie.
Antal 4
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time 5 minutter
Samlet tid 1 time 20 minutter

Equipment

  • Stegepande
  • spatel
  • ovn

Ingredienser

  • 2 spsk  kosher salt
  • 2 tsk lys brun farin
  • 4  kalkunben (lår og underlår; ca. 6½ pund i alt), klappet tørre
  • 2 spsk  universalmel
  • 4 spsk  ekstra jomfru olivenolie
  • 3 hvidløgshoveder, halveret på kryds og tværs
  • 1  lille appelsin, halveret
  • 2  kviste rosmarin
  • 1  rød chili 
  • 4 kops  vand
  • 4  usaltet smør, skåret i stykker

Sådan gør du

  • Kom salt og brun farin i en lille skål og arbejd sammen med fingrene for at inkorporere. Placer kalkunben på en rist sat inde i en bageplade med kant. Drys tør saltlage over begge sider af benene. Chill, utildækket, mindst 12 timer og op til 2 dage.
  • Forvarm ovnen til 250°F. Skyl kalkunbenene og dup dem tørre. Drys mel på alle sider. Varm 2 spsk. olie i en stor stegepande over medium-høj. Kog 2 kalkunben med skindsiden nedad, indtil skindet er brunet og sprødt, cirka 5 minutter. Overfør benene til en stor bradepande. Gentag med de resterende 2 spsk. olie og 2 kalkunben.
  • Reducer varmen til medium og tilsæt hvidløg og appelsin med skæresiden nedad og rosmarin og chili til stegepanden og steg uforstyrret, indtil hvidløget er let brunet, cirka 2 minutter. Tilsæt vin, skrab for at frigøre eventuelle brunede stykker, der sidder fast i bunden af ​​gryden. Kog indtil vinen er næsten helt fordampet, cirka 2 minutter. Skrab i en bradepande med kalkunben. Hæld på lager og dæk tæt med 2 lag folie.
  • Overfør gryden til ovnen, og braiser kalkunen, indtil benleddene vrikker frit, og kødet er mørt i gaffel, 2½-3 timer.
  • Læg kalkunben med skindsiden opad på en bageplade med folie. Overfør hvidløg, appelsin, rosmarin og chili til et fad. Start med 2 kopper braiseringsvæske til at lave sauce. Hvis du har mere end det, så sæt bradepanden på medium-høj varme og bring væsken i kog. Kog indtil reduceret til 2 kopper. Reducer varmen, så væsken simrer, og pisk smør i et stykke ad gangen, og inkorporér hvert stykke helt, før du tilføjer mere.
  • Varme slagtekyllinger. Steg kalkunben, indtil skindet er brunet og sprødt, cirka 2 minutter. Overfør til fad og server med pandesauce hældt over eller ved siden af.Kalkunben kan braiseres 3 dage frem. Lad afkøle i braiseringsvæske; dække og afkøle. Genopvarm, tildækket, indtil den er gennemvarmet, før den steges.
Kalorier: 225kcal
Ret: Main Course
Køkken: American
Keyword: chicken

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close