Hvidløg UrteLammekoteletter

164


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Hvidløg Urte Lammekoteletter

Hvidløgsurt lammekoteletter er nemme at lave og smager som om de kom fra en high-end restaurant. Du vil imponere alle ved bordet med denne lækre lammeopskrift,Den bedste af lam er den, der giver mørt, rosenrødt kød og en smukt brunet skorpe. Udført rigtigt, det er en smagsfyldt showstopper af en hovedret.
Antal 4
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 20 minutter

Equipment

  • Et termometer med øjeblikkelig aflæsning

Ingredienser

  • 6 til 8  lammekoteletter
  • 4 spsk ekstra jomfru olivenolie opdelt
  • 6 fodrede fed knust hvidløg
  • 1/2 tsk  sort peber
  • 1 spsk  hakket frisk mynte
  • 1 spsk  hakket frisk rosmarin
  • 1 spsk  hakket frisk oregano
  • 1 spsk hakket frisk persille
  • 1 tsk  salt
  • 2 spsk smør

Sådan gør du

  • Læg lammekoteletter i et lavt fad.
  • I en lille skål røres 2 spsk olivenolie, hvidløg, peber og krydderurter sammen. Gnid over koteletter. Stil i køleskabet og lad marinere i mindst 1 time eller op til 12 timer.
  • Fjern koteletter fra marineringen og smag til med salt.
  • Forvarm en stor tung stegepande over medium høj varme. Tilsæt 2 spsk olivenolie og smør, indtil det er smeltet.
  • Kog koteletter i den tunge stegepande i 4 til 5 minutter på hver side til medium sjældne. Serveres varmt garneret med yderligere friske krydderurter.
Kalorier: 190kcal

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close