Chokolade macarons med hasselnødder

121


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Chokolade macarons med hasselnødder

Chokolade Hasselnøddemacarons er en drøm for chokolade- og hasselnøddeelskere i et dejligt fransk macaronformat. Macaronerne er fyldt med silkeblød chokoladeganache og hasselnøddepasta med den lækreste naturlige nøddesmag. Disse cremede, sprøde, seje chokoladehasselnøddemacarons er den ultimative eftermiddagste-snack, der vil imponere alle.
Antal 10
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time 20 minutter

Equipment

  • Gummispatel
  • Standmixer
  • Skål

Ingredienser

  • 3/4 kop  Blancherede (afskallede) ristede hasselnødder
  • 3 spsk  Hollandsk proces kakaopulver
  • 2 kopper Konditorsukker
  • 3 Store æggehvider, ved stuetemperatur
  • 1 tsk  Fint salt
  • 4 Ounce bittersød chokolade, hakket
  • 1/2 Tung fløde

Sådan gør du

  • Beklæd 2 bageplader med bagepapir.
  • Kom hasselnødderne, kakaopulveret og 1 kop konditorsukker i skålen til en foodprocessor, og forarbejd, indtil nødderne er meget fintmalede og pulveragtige, cirka 3 minutter. Sigt med en mellemmasket si og kassér eventuelle stykker nødder, der ikke passerede gennem sigten.
  • Pisk æggehvider og salt i en stor skål ved hjælp af en elektrisk røremaskine på medium-høj hastighed, indtil de holder faste, men ikke tørre toppe, cirka 2 minutter. Mens du pisker, tilsæt gradvist den resterende 1 kop konditorsukker, skrab siderne af skålen ned efter behov, indtil toppene er faste og skinnende.
  •  Fold nøddeblandingen i æggehviderne med en stor gummispatel, indtil den netop er blandet. Overfør til en stor sprøjtepose udstyret med en 1/2-tommer almindelig spids. Rør 32 to-tommer runder på de forberedte pander. Stil til side for at lufttørre i 30 minutter.
  • Forvarm ovnen til 325 grader F.
  • Bages, indtil toppen af ​​cookies er hævet og sat, 18 til 20 minutter. Pas på ikke at overkoge kagerne, ellers vil de revne. Afkøl kagerne i 5 minutter, træk derefter forsigtigt af pergamentet og flyt dem over på en rist for at køle helt af.
  • Kom imens chokoladen i en medium varmefast skål. Varm fløden op i en lille gryde ved middel varme. Hæld fløden over chokoladen og stil til side til chokoladen er blød, cirka 5 minutter. Pisk indtil glat; lad stå ved stuetemperatur, indtil den er tyk, men stadig smørbar. Sandwich ca. 1 tsk af chokoladeblandingen mellem to cookies og gentag med det resterende fyld og cookies. 
Køkken: French

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close