Veganske sushi ruller

241


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Veganske sushi ruller

Disse veganske sushiruller er fyldt med avocado, agurk og gulerødder. De er nemme at lave derhjemme og er en god frokost eller aftensmad! en vegansk sushi-opskrift inkluderer friske grøntsager, tofu og køkkenartikler, du sikkert allerede har derhjemme. Her er hvad du skal bruge for at lave dette velsmagende måltid.Disse veganske sushiruller fyldt med avocado, agurk og gulerødder er så nemme at lave, selvom du er nybegynder! Med kun få ingredienser kan du nyde dem i ro og mag i dit hjem.
Antal 6
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 45 minutter

Equipment

  • Bambus måtte
  • Skål

Ingredienser

  • 2 kopper kogte sushi ris
  • 2 ristede nori-plader
  • 1/2  mellemstore gulerødder skåret i strimler
  • 1  avocado i skiver
  • 1/2 mellemstore agurk skåret i tynde strimler
  • sorte sesamfrø til at drysse
  • sojasovs, wasabi, ingefær, til servering

Sådan gør du

  • Lav først sushirisene og lad dem køle af. Se venligst mit indlæg om sushi ris for fuldstændige instruktioner. Du skal tilberede 1 kop rå ris, hvilket ville give omkring 2 kopper kogte ris.Når risene er kogt tilsættes eddike, salt og sukker, blandes godt og derefter køles af, inden de bruges i rullerne (alle mål i indlægget på sushiris).
  • Tag en nori-plade (jeg brugte ristet nori) og læg den over bambusmåtten (makisu). Læg derefter omkring 3/4 af de kogte og afkølede ris ovenpå nori. .Våd fingrene ofte, da risene er klistrede. Fordel det over hele nori, mens du efterlader en tomme på den ene side.Læg derefter skåret agurk, gulerod og avocado i midten. Du ønsker ikke, at grøntsagerne skal være super tykke, så skær dem i tynde skiver.
  • Stik fingrene og rul lagen med bambusmåtten, indtil den dækker fyldet. Denne første rulning er vigtigst, da denne bestemmer, hvor fast rullen bliver. Så rul stramt her.Når måtten er over fyldet, skal du nu bruge fingrene til at trykke ned på måtten.
  • Fjern nu måtten fra toppen af ​​norien, og rul derefter nori-arket til enden for at forsegle det.Hvis du vil, kan du yderligere trykke tømmerstokken under måtten for at forme den bedre.
  • Brug nu en skarp kniv til at skære stammen i skiver. Dyp kniven lidt i vand og tør den af ​​med en våd klud, inden den skæres i skiver hver gang. Lignende lav flere ruller, indtil ris og fyldet er overstået. Jeg fik 2 sådanne ruller med de nævnte ingredienser.
  • Drys med sorte sesamfrø og server disse veganske sushiruller med sojasauce, wasabi og ingefær i tynde skiver.
Kalorier: 50kcal
Ret: Appetizer, Main Course
Køkken: Chinese, Japanese

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close