Slab Sandwich med oliven tapenade ristede røde peberfrugter og pisket honning gedeost

132


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Slab Sandwich med oliven tapenade ristede røde peberfrugter og pisket honning gedeost

Disse letlavede vegetariske sandwich er lavet i stil med pladesandwich. Skær bare et brød focaccia i skiver, lav en stor sandwich, og skær den derefter i flere portioner. Perfekt til frokost, lette middage, servering af publikum eller dit næste vandreeventyr
Antal 8
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter

Equipment

  • Pande,
  • skål.

Ingredienser

  • 6 røde peberfrugter, halveret og udsået
  • 8 oz gedeost
  • 1 spsk honning
  • 1 kop mælk plus mere efter behov
  • 1 opskrift natten over focaccia
  • 1/4 kop pisket gedeost plus mere efter smag
  • 6 ristede røde peberfrugter, eller mere eller mindre efter smag
  • 1/4 oliven tapenade plus mere efter smag
  • 2-4 ounce blandet grønt eller rucola

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 425ºF. Beklæd en pladeform med bagepapir (for nem rengøring - sørg for, at den rækker ud over kanterne). Læg peberfrugter med snitsiden nedad på bagepapir. (Alternativt kan du gnide en lille mængde olivenolie på pladebakken.) Sæt panden i ovnen i ca. 30 til 40 minutter, indtil huden er blæret og forkullet. Vær ikke utålmodig her: Hvis huden ikke er blæret nok, vil peberfrugten være svær at skrælle.
  • Læg peberfrugterne i en stor skål og dæk dem med et låg eller plastfolie. Lad sidde i mindst 20 minutter og op til 4 eller 5 timer (eller længere). Når den er kølig nok til at håndtere, skal du fjerne huden og kassere den.
  • Imens laver du den piskede gedeost: kom gedeosten, honningen og mælken i en foodprocessor. Purér indtil glat, tilsæt mere mælk efter behov for at opnå en cremet, smørbar konsistens.
  • Saml pladesandwichene: Brug en savtakket kniv til at halvere hver focaccia-runde på kryds og tværs. Fordel tapenade over den ene nederste halvdel af hvert par rundstykker. Fordel den piskede gedeost over den øverste halvdel af hvert par. Top tapenade med et lag ristede røde peberfrugter. Læg grønt eller rucola ovenpå. Luk sandwichen. Præsenter den samlede plade på et stort bord og skær i individuelle sandwich lige før servering.
Kalorier: 550kcal
Ret: Main Course, Snack
Køkken: Italian
Keyword: Vegetable

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close