Hjemmelavet Porchetta opskrift

129


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Hjemmelavet Porchetta opskrift

Prøv at lave den klassiske møre urtefyldte porchetta med sprød knitrende hud med denne nemme opskrift. Den er drysset med smag og aroma, før den bliver langsomt-ristet til perfektion.
Antal 10
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 3 timer 5 minutter
Samlet tid 3 timer 20 minutter

Equipment

  • skarp kniv
  • lille skål
  • bradepande

Ingredienser

  • 12 lb  svinekød, (1 plade), udbenet, hud på og ikke bundet
  • skal, af 2 appelsiner
  • 1/2 kop  frisk timian, rosmarin, persille, dildblade eller en kombination af alle, hakket
  • 4 fed hvidløg, pillet og groft hakket
  • 4 spsk  olivenolie, hvis brug, til drysning
  • 1 spsk  salt, groft
  • 1/2 tsk  chiliflakes
  • 1/2 tsk kværnet muskatnød
  • 6 kopper  vegetabilsk olie
  • slagtergarn

Sådan gør du

  • Layout din svinekød mave med kødsiden opad. Rul din svinemave, stop ved det punkt, hvor en del af skindet vil blive rullet ind i kødet. Marker dette som en vejledning, og vend derefter skindsiden opad.Skær overskydende hud og fedt af med en skarp kniv. Dette vil forhindre porchettaen i at få en gummiagtig tekstur, når den først er indtaget.Vend til dens underside og lav 1-tommer dybe snit, 2 inches fra hinanden.
  • I en lille skål kombinerer du din appelsinskal, friske urter, hvidløg, salt, chiliflager og muskatnød. Sæt til side.Drys den tilberedte blanding ud over det riflede kød af svinekødet.Rul stramt og bind svinekød med køkkengarn, og hold derefter køligt i mindst 6 timer (bedst natten over) for at marinere kødet, mens skindet tørres ud så meget som muligt.
  • Når du er klar til at stege porchettaen, forvarm ovnen til 250 grader F og beklæd en bradepande med aluminiumsfolie.Sæt svinekød i en bradepande med fedtsiden opad. Steg i 3 til 4 timer, eller indtil den indre temperatur er 160 grader F.Drys din porchetta-skind med olivenolien af ​​og til.
  • Når din svinekøds indre temperatur er 160 grader F, skal du øge ovntemperaturen til den højeste indstilling, indtil huden bliver mahogni og sprød, cirka 20 til 25 minutter.Fjern fra ovnen. Lad kødet hvile i 30 minutter før det skæres i skiver og serveres.Fjern og kassér garnet. Varm din vegetabilske olie op, indtil den ryger.
  • For en endnu sprødere hud eller knitren, hæld din meget varme olie rundt om porchettaen lige før servering. Huden skal blære op, når du drypper den varme olie.Server med sidesalat, citronbåde, sauce og kartofler efter eget valg.
Kalorier: 900kcal
Ret: lunch, Main Course
Køkken: Danish
Keyword: rosated

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close