Andebryst blomkålpuré

155


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Andebryst blomkålpuré

Hvis du laver frokost eller -middag for en lille gruppe mennesker, er Curtis Stones and den helt rigtige – den er fuld af smag og så meget nemmere at tilberede end en stor fugl.
Antal 6
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 40 minutter

Equipment

  • Kasserolle
  • Pande,
  • mixer
  • spatel

Ingredienser

  • 2 mellemstore   blomkålshoveder, skyllet og groft hakket
  • 100 grams  smør
  • 50 ml  mælk
  • 2-3  dråber  trøffelolierevet muskatnød efter smag (eller en drys af tørret muskatnød)
  • 2 pcs  andebryst
  • salt( efter smag)
  •  hvid peber ( efter smag)
  • 2 tsk  frisk timian
  • 5-6  fed  hvidløg, forslået

Sådan gør du

  • Kom blomkålen i en gryde og tilsæt nok vand til at dække. 
  •  Kog ved middel varme i 25-30 minutter, indtil de er bløde. Hæld det ekstra vand fra og tilsæt derefter smør.
  •  Mælk, trøffelolie og krydderier og blend, indtil det er glat. Tilsæt lidt mere mælk for at lave en glat blød puré.
  • Skær andebrystene og krydr med salt, peber og timian. Varm en tykbundet pande op over middel varme og steg andebrystet med fed hvidløg med skindsiden nedad, i 8-10 minutter, til fedtet er sprødt. Vend og kog i yderligere 4-5 minutter.
  • Fjern anden og lad den hvile i 10 minutter. Hæld fedtet ud af gryden og i et fad og stil til side.
  • Skær anden i skiver og server på blomkålspuréen
  • Derefter trin 7
  • Server den
Kalorier: 900kcal

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close