Pizzaspinnere med squash og tomat

112


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Pizzaspinnere med squash og tomat

Pizza spinner er meget god. Børn elsker pizzasnurrer, og når man laver dem gode, tror jeg nok, at de fleste voksne også synes, det er fantastisk.Det fine er, at du kan fryse dem ned til at tage med til frokost, have med i madpakken, tage med på skovtur eller hvis du vil have lidt aftensmad. Der er muligheder nok for, hvornår du kan spise dem, så lav gerne en dobbelt portion, så du har lidt ekstra. Disse smager så godt, at de desværre hurtigt forsvinder.
Antal 5
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time

Equipment

  • Randet Bageplade
  • Pizzaovn
  • Knief
  • Skål
  • Stegepande
  • spatel

Ingredienser

  • 1 stk Familie pizzabund
  • 400 gram ost
  • 1 stk løg
  • 2 stk  gulerod
  • 4 fed hvidløg
  • 4 stk kødpølser
  • 1  dåse  tomater på dåse
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk  salt
  • 1 tsk tørret oregano
  • chilipulver
  • olivenolie til stegning.

Sådan gør du

  • Lav en pizzabund og lad den hæve. Til pizzasnurrer bruger jeg den sædvanlige familiepizzaopskrift. Her finder du opskriften på bunden af pizzabunden
  • Når du laver pizzafyld, er det vigtigt, at det ikke bliver for "løbende" sauce. Start med at finde en stor bradepande frem og hæld lidt god olivenolie i. Sæt varmen på medium varm og tilsæt lidt chilipulver til olien. Hak gulerødder, løg, pølser og hvidløg fint. Kom dette i bradepanden og steg til løget er blevet gyldent og fint. Hæld tomatpure og sukker i og kog i et par minutter. Så forsvinder den lidt bitre smag fra tomatpuréen.
  • Tilsæt dåsetomater og lad det simre i cirka 20 minutter. Smag til med salt og peber. Det er vigtigt, at saucen ikke er varm, når du lægger den på pizzadejen. Det ødelægger gæren i dejen og resultatet bliver knap så godt. Lad saucen stå og køle af til pizzabunden er klar.
  • Dæk dejen med plastfolie og lad hæve i 45 minutter til cirka dobbelt størrelse. Tag mel godt op på køkkenbordet og læg dejen ovenpå melet. Ælt luften ud, inden du begynder at rulle dejen til en stor rektangulær form. Dejen skal være ca 1 cm tyk. Prøv at få dejen så jævn som muligt.
  • Når dejen er rullet ud tilsættes det afkølede pizzafyld. Fordel jævnt over hele dejen, men lad en 7 cm strimmel stå længst væk fra dig. Dette skyldes, at når du ruller dette sammen, skal du bruge noget dej, der ikke er sovset.
  • Tilsæt 2/3 af den revne ost og fordel jævnt ovenpå saucen. Nu skal du begynde at rulle dejen sammen. Start tættest på dig selv og rul dejen frem.
  • Når du kommer til den sidste del uden sauce, gør du den lidt tyndere med fingrene og ruller pizzaen. Klem fugen godt sammen.
  • Find en skarp kniv frem og skær stykker af rullen i 2-3 cm tykkelse. Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir og pres dem lidt fladere og juster formen lidt.
  • Drys resten af ​​osten over og lad den hæve under et håndklæde eller plastfolie i 20 minutter. Forvarm ovnen til 225 grader og bag Pizza Spinners i 15 minutter.
  • Lad dem køle lidt af på en rist, inden du spiser dem! Frys resten ned i poser, og du har den perfekte madpakke / madpakke. Når du bruger de frosne pizzasnurre, skal du tø dem op ved stuetemperatur og varme dem op. Brug 200 grader i ovnen og varm dem op i cirka 5 minutter. Held og lykke.
Kalorier: 250kcal
Køkken: Italian

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close