Hjemmelavede mandelcroissanter

132


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Hjemmelavede mandelcroissanter

Mandelcroissanter rom enkel sirup og ristet mandelcreme - både hurtig og nem at samle - er alt, hvad du behøver for at forvandle uaktuelle hjemmelavede eller købte croissanter til lækre søde og duftende kager. Mængden af sirup kan føles overdreven, men den er nødvendig for at erstatte den fugt, der går tabt i croissanterne, når de bliver forældede, så vær generøs, når du lægger dem i blød.
Antal 8
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter

Equipment

  • grydeske
  • spatel
  • Bageplade
  • Skål

Ingredienser

  • 1 kop mandelmel
  • 1/2 kop usaltet smør, ved stuetemperatur
  • 1/2 kop pakket lys brun farin
  • 2 æg, ved stuetemperatur
  • 1/2 tsk mandelekstrakt
  • 3 spsk  universalmel
  • 1/2 tsk kosher salt
  • 1/3 kop granuleret sukker
  • 2 spsk  mørk rom
  • 8 uaktuelle croissanter, halveret vandret
  • 1/2 kop skivede mandler

Sådan gør du

  • Lav frangipanen: Læg mandelmelet i en mellemstor stegepande og sæt det over medium varme. Kog under jævnlig omrøring, indtil de er gyldenbrune og dufter ristet, 5 til 8 minutter. Fjern fra varmen og stil til side til afkøling.
  • Kombiner smør og brun farin i en mellemstor skål og pisk med en silikonespatel eller træske, indtil blandingen er let og cremet, cirka 2 minutter. Skift til et piskeris og pisk æggene i, et ad gangen, indtil de er inkorporeret. Pisk mandelekstrakten i, tilsæt derefter mel, salt og ristet mandelmel, og pisk til det er glat og satinagtigt. Stil blandingen til side.
  • Lav siruppen: I en lille gryde, kom sukker, rom og ⅓ kop/80 milliliter vand i en lille gryde og opvarm over medium under omrøring lige indtil sukkeret er opløst. Fjern fra varmen og stil til side.
  • Saml: Stil en rist i den øverste tredjedel af ovnen og varm op til 350 grader. Beklæd en stor bageplade med bagepapir og stil til side.
  • Brug en wienerbrødspensel til at gennemvæde de afskårne sider af croissanthalvdelene rigeligt med romsiruppen. (Brug det meste eller det hele, hvis croissanterne er meget forældede.) Fordel de nederste halvdele med halvdelen af ​​frangipanen, del jævnt og fordel helt ud til kanterne. Placer de øverste halvdele over de nederste halvdele, og fordel derefter den resterende frangipane over toppen af ​​croissanterne. Drys de snittede mandler ovenpå, del jævnt.
  • Læg croissanterne på bagepladen med jævne mellemrum, og bag dem, indtil mandlerne er ristet, og frangipanen er gyldenbrun, 20 til 25 minutter. Serveres lun eller ved stuetemperatur.

Noter

Kagerne er bedst inden for en time eller to efter bagning. Derefter genoplive dem ved at varme dem op i en 350 graders ovn i 5 til 8 minutter. Opbevares lufttæt ved stuetemperatur.
Kalorier: 435kcal

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close