Opskrift på pocherede æg
Pocherede æg er en lækker, nem, sund morgenmadsopskrift.
Equipment
- Stor gryde
- skål.
Ingredienser
- 4 stort æg
- 1-2 spsk eddike
Sådan gør du
- Bring en stor gryde vand i kog, og reducer derefter varmen til lav.
- Mens du venter på, at vandet koger, knækker du et æg til en lille finmasket si over en skål. Rør ægget i sigten, indtil alle de flydende æggehvider er fjernet. Læg derefter ægget i en ramekin.
- Rør eddiken ud i vandet og skab en hvirvel. Tilsæt ægget i midten af hvirvelen og kog ægget i 3 minutter.
- Fjern ægget med en hulske og dup det på et køkkenrulle for at fjerne overskydende vand. Server straks.
- Alternativt, hvis du laver de pocherede æg til tilberedning af måltider eller før tid, skal du overføre de kogte pocherede æg til et isvandsbad og stille dem på køl i et par dage. Når du er klar til servering, tilsæt kogende vand til en skål, tilsæt derefter det kolde pocherede æg og sænk i 20-30 sekunder eller indtil det er gennemvarmet. Fjern det pocherede æg med en hulske, dup det tørre og server med det samme.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser