Bring en stor gryde vand i kog, og reducer derefter varmen til lav.
Mens du venter på, at vandet koger, knækker du et æg til en lille finmasket si over en skål. Rør ægget i sigten, indtil alle de flydende æggehvider er fjernet. Læg derefter ægget i en ramekin.
Rør eddiken ud i vandet og skab en hvirvel. Tilsæt ægget i midten af hvirvelen og kog ægget i 3 minutter.
Fjern ægget med en hulske og dup det på et køkkenrulle for at fjerne overskydende vand. Server straks.
Alternativt, hvis du laver de pocherede æg til tilberedning af måltider eller før tid, skal du overføre de kogte pocherede æg til et isvandsbad og stille dem på køl i et par dage. Når du er klar til servering, tilsæt kogende vand til en skål, tilsæt derefter det kolde pocherede æg og sænk i 20-30 sekunder eller indtil det er gennemvarmet. Fjern det pocherede æg med en hulske, dup det tørre og server med det samme.