Go Back

Opskrift på pocherede æg

Pocherede æg er en lækker, nem, sund morgenmadsopskrift.
Ret Breakfast
Køkken Danish, French
Keyword Quick Meal
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4
Kalorier 68kcal

Equipment

  • Stor gryde
  • skål.

Ingredienser

  • 4 stort æg
  • 1-2 spsk eddike

Sådan gør du

  • Bring en stor gryde vand i kog, og reducer derefter varmen til lav.
  • Mens du venter på, at vandet koger, knækker du et æg til en lille finmasket si over en skål. Rør ægget i sigten, indtil alle de flydende æggehvider er fjernet. Læg derefter ægget i en ramekin.
  • Rør eddiken ud i vandet og skab en hvirvel. Tilsæt ægget i midten af ​​hvirvelen og kog ægget i 3 minutter.
  • Fjern ægget med en hulske og dup det på et køkkenrulle for at fjerne overskydende vand. Server straks.
  • Alternativt, hvis du laver de pocherede æg til tilberedning af måltider eller før tid, skal du overføre de kogte pocherede æg til et isvandsbad og stille dem på køl i et par dage. Når du er klar til servering, tilsæt kogende vand til en skål, tilsæt derefter det kolde pocherede æg og sænk i 20-30 sekunder eller indtil det er gennemvarmet. Fjern det pocherede æg med en hulske, dup det tørre og server med det samme.