Pangrillet laks med trøffelærtesauce

90


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Pangrillet laks med trøffelærtesauce

Dette lille nummer er et nik til foråret og alt det dejlige grønne, der er opstået her omkring så utroligt tidligt i år. I denne opskrift brugte jeg til fisken, fordi det er det, vi ser ud til at have mest af her. Dette er også lækkert med laks, kammuslinger eller en rig hvidfisk.
Antal 4
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 55 minutter

Equipment

  • Pande,
  • spatel
  • blender

Ingredienser

  • 4 stk  Laksefilet med skind på
  • 2 spsk  friskpresset citronsaft
  • Salt og peber efter smag
  • 2 spsk let olivenolie til grillning
  • 3 kopper marmorkartofler kogt til de er møre
  • 2 spsk  let olivenolie
  • 2 spsk usaltet smør
  • 1 spsk  hvidløg finthakket
  • 200 g  spinat
  • Salt & Peber efter smag
  • Alfalfa til pynt

Sådan gør du

  • Kog først kartoflerne, indtil de er møre. Når det er kogt, fjernes det fra vandet og stilles til side.Lav trøffelærtesauce. Brug en stegepande til at varme olie op ved middel varme. Tilsæt løg og hvidløg, svits i cirka 2 minutter.
  • Tilsæt de grønne ærter, basilikumblade, friske mynteblade og estragon. Rør i et par sekunder.Hæld kyllingefonden i. Lad det simre i cirka 10 minutter.Fjern fra varmen og overfør grøntsagerne til en foodprocessor. Purér indtil glat. Tilsæt mere hønsefond om nødvendigt.
  • Tilsæt trøffelolien og smag til med salt og peber. Puls i et par sekunder for at blande alt sammen. Sæt saucen til side.Skær skindet af laks. Pres lidt citronsaft over hele laksen. Smag til med salt og peber.
  • Ved hjælp af en bageplade. Tilsæt olien og tænd for varmen til medium. Grill laksen på panden, indtil den er mør. Når laksen er kogt, sættes den til side og opbevares et lunt sted.I en stegepande varmes olien op ved middel varme. Rør smørret i, indtil det er helt smeltet.Tilsæt hvidløg og svits i cirka 1 minut.
  • Tilsæt marmorkartoflerne og bland godt, indtil de er godt dækket af olie og smør.Kom spinaten i og fortsæt med at røre indtil spinaten er visnet. Smag til med salt og peber.For at samle fordeles trøffelærtesauce på tallerkenen. Tilsæt de sauterede kartofler og spinat. Læg laksen ovenpå. Pynt med lucerne.
Kalorier: 365kcal
Ret: Main Course
Køkken: American, Japanese
Keyword: fisk

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close