Disse skotske æg er en lækker og nem opskrift til en speciel lejlighed til din familie. Vi serverer vores juleaften over en salatbed med tomater i skiver og sennep til pynt.
Ret Appetizer, lunch, Main Course
Køkken Danish
Keyword Quick Meal
Forb. tid 20 minutterminutter
Tilb. tid 35 minutterminutter
Samlet tid 55 minutterminutter
Antal 4
Kalorier 1000kcal
Equipment
ovn
grydeske
skål.
Ingredienser
olie til stegning
4store æg
2pund svinepølse i løs vægt
1kop all-purpose mel
4store æg, slået
4kopper tørrede brødkrummer, krydret
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Opvarm olie i en frituregryde til 375 grader F (190 grader C).
Læg æggene i en gryde og dæk med vand. Bring i kog. Dæk til, fjern fra varmen, og lad æggene sidde i varmt vand i 10 til 12 minutter. Fjern fra varmt vand, afkøl og skræl.
Flad pølsen og lav en patty til at omgive hvert æg. Mel det yderste pølselag meget let og overtræk derefter med sammenpisket æg. Rul i brødkrummer, så det dækker jævnt.
Frituresteg tilberedte æg, indtil de er gyldenbrune, mens du sørger for, at hver side er gennemstegt. Bages i den forvarmede ovn i 10 minutter.Skær i halve og server.