Hel grillet makrel
Hel grillet makrel med mindre end 5 ingredienser; Hvidløg, ingefær og basilikum hurtigt og nemt og super smagfuldt.
Equipment
- lille skål
- griller
- spatel
Ingredienser
- 2-3 Hel makrel
- Salt og peber efter smag
- 3-4 friske citroner
- 2 spsk hakket hvidløg
- 2 spsk hakket ingefær
- 1-2 tsk hakket basilikum
- 2 tsk eller flere kyllingebouillonpulver eller Maggie såsom knorr (valgfrit)
Sådan gør du
- Kør vand over fisk inde og ude. Brug derefter køkkenrulle til at tørre det op.
- Lav tre-fire diagonale snit i hver side af fisken, hele vejen gennem knoglen. Krydr fisken med salt, peber og pres lidt citron over. Sæt til side
- Bland alle krydderierne grundigt i en lille skål, indtil alle krydderierne er samlet. Du kan tilføje vegetabilsk olie eller vand - efter ønske.
- Mariner fisken grundigt med hvidløgsblandingen og vend dem forsigtigt frem og tilbage, indtil de er dækket indvendigt og udvendigt. Du kan lade den marinere i køleskabet i op til 24 timer, hvis tiden tillader det. Hvis ikke, lad det marinere i mindst 30 minutter og dryp og du går.
- Når du er klar til at grille, skal du tørre grillkurven af med oliehåndklæde for at forhindre fisk i at klæbe på grillen. Kassér enhver marinat, der er brugt til at marinere fisk, og læg fisken forsigtigt på en fiskekurv.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser