Bedste Veggie Burger

79


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Bedste Veggie Burger

Selv kødspisere vil elske denne veggie burger opskrift! Disse grillbare bøffer er syrlige, røgede og krydrede med en solid tekstur fra valnødder og svampe.
Antal 8
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 50 minutter

Equipment

  • medium stegepande
  • stor tallerken

Ingredienser

  • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie, mere til støvregn
  • 2 kop skalotteløg, hakket
  • 16 ounces  svampe, blanding af shiitake + portobello , opstammet og skåret i tern
  • 2 spsk tamari
  • 2 spsk  balsamicoeddike
  • 1 spsk mirin, eller ½ teskefuld ahornsirup
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 2 tsk  sriracha, mere hvis det ønskes a
  • 1/2 kop  hakkede valnødder
  • 1/4 kop malede hørfrø
  • 2 kopper kogte kortkornede brune ris, friskkogt, så den er klistret
  • 1 kop panko brødkrummer, delt a
  • Vegansk Worcestershire sauce, til børstning
  • Nonstick-spray, til grillning
  • Hamburgerboller & ønskede burgerbeslag
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Varm olivenolien op i en mellemstor stegepande over medium varme. Tilsæt skalotteløg og sauter indtil de er bløde, 1 minut. Tilsæt svampene og en generøs knivspids salt, og sauter indtil de er bløde og brune, 6 til 9 minutter, skru lidt ned for varmen efter behov.
  • Rør tamari, eddike og mirin i. Rør rundt, reducer varmen, og tilsæt derefter hvidløg, røget paprika og sriracha. Tag gryden af ​​varmen og lad køle lidt af.
  • Kombiner de sauterede svampe, valnødder, hørfrø, brune ris og ½ kop panko i en foodprocessor. Puls indtil lige kombineret. Blandingen skal holde sammen, når den bliver klemt, men den skal stadig have en vis tekstur.
  • Overfør til en stor skål og fold den resterende panko i.Form til 8 bøffer, læg dem på en stor tallerken og stil på køl i 1 time.
  • Hvis du griller bøfferne, skal du forvarme en grill til medium-høj varme. Pensl bøfferne med olivenolie og spray grillen med madlavningsspray. Læg bøfferne på grillen og brug en spatel til at trykke let ned. Grill i 7 minutter på den første side, vend og grill i 6 til 7 minutter på den anden side, eller indtil de er gennemstegte og gennemstegte.
  • Kog alternativt bøfferne på komfuret. Varm en støbejernsgryde op over medium varme. Beklæd bunden af ​​stegepanden med olie, og steg bøfferne i 5 til 6 minutter på hver side, eller indtil de er gennemstegte og gennemstegte.Fjern fra varmen, pensl med Worcestershire-sauce, og server med ønskede fikseringer.
Kalorier: 355kcal
Ret: lunch, Main Course, Snack
Køkken: Danish, Nordic
Keyword: Vegetable

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close