Hel grillet makrel

104


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Hel grillet makrel

Hel grillet makrel med mindre end 5 ingredienser; Hvidløg, ingefær og basilikum hurtigt og nemt og super smagfuldt.
Antal 4
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter

Equipment

  • lille skål
  • griller
  • spatel

Ingredienser

  • 2-3  Hel makrel
  • Salt og peber efter smag
  • 3-4  friske citroner
  • 2 spsk hakket hvidløg
  • 2 spsk hakket ingefær
  • 1-2 tsk  hakket basilikum
  • 2 tsk eller flere kyllingebouillonpulver eller Maggie såsom knorr (valgfrit)

Sådan gør du

  • Kør vand over fisk inde og ude. Brug derefter køkkenrulle til at tørre det op.
  • Lav tre-fire diagonale snit i hver side af fisken, hele vejen gennem knoglen. Krydr fisken med salt, peber og pres lidt citron over. Sæt til side
  • Bland alle krydderierne grundigt i en lille skål, indtil alle krydderierne er samlet. Du kan tilføje vegetabilsk olie eller vand - efter ønske.
  • Mariner fisken grundigt med hvidløgsblandingen og vend dem forsigtigt frem og tilbage, indtil de er dækket indvendigt og udvendigt. Du kan lade den marinere i køleskabet i op til 24 timer, hvis tiden tillader det. Hvis ikke, lad det marinere i mindst 30 minutter og dryp og du går.
  • Når du er klar til at grille, skal du tørre grillkurven af ​​med oliehåndklæde for at forhindre fisk i at klæbe på grillen. Kassér enhver marinat, der er brugt til at marinere fisk, og læg fisken forsigtigt på en fiskekurv.
Ret: lunch, Main Course
Køkken: Danish
Keyword: fisk

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close