Hjemmelavet forårs kartoffelsalat

97


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Hjemmelavet forårs kartoffelsalat

Et opklædt alternativ til den klassiske kartoffelsalat! Vært for lyse, friske grøntsager toppet med en syrlig hjemmelavet dressing.
Antal 4
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter

Equipment

  • skål.
  • Bakkenbart
  • spatel

Ingredienser

  • 2 pund  kartofler
  • 5  æg 
  • 4 ounce  sorte oliven
  • 4  radisser 
  • 6 grønne løg 
  • 2 spsk  frisk persille
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 1/4 kop olivenolie
  • 1 spsk sennep
  • salt eller efter smag
  • 1 tsk  peber

Sådan gør du

  • Vask kartoflerne. Dæk kartoflerne med koldt vand, salt vandet og bring det hele i kog. Skru ned for varmen, og lad det simre, indtil det er mørt, cirka 15-20 minutter. Dræn godt af og lad køle lidt af. Når kartoflerne er afkølet nok til at kunne håndteres, skrælles de og skæres i mundrette stykker. Giv dem i en skål.
  • Hak de grønne løg og kom dem i skålen. Skær de hårdkogte æg og radiserne i skiver og kom dem også i salaten. Giv oliven til salaten. Kombiner alt.
  • Pisk eddike og sennep sammen. Tilsæt langsomt olivenolien, mens du pisker hele tiden, indtil dressingen emulgerer lidt. Tilsæt salt og peber. 
  • Bland forsigtigt dressingen i med salaten og pynt med frisk persille. Server.
Kalorier: 420kcal
Ret: lunch, Main Course, Side Dish
Køkken: Danish
Keyword: Quick Meal

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close