Kør vand over fisk inde og ude. Brug derefter køkkenrulle til at tørre det op.
Lav tre-fire diagonale snit i hver side af fisken, hele vejen gennem knoglen. Krydr fisken med salt, peber og pres lidt citron over. Sæt til side
Bland alle krydderierne grundigt i en lille skål, indtil alle krydderierne er samlet. Du kan tilføje vegetabilsk olie eller vand - efter ønske.
Mariner fisken grundigt med hvidløgsblandingen og vend dem forsigtigt frem og tilbage, indtil de er dækket indvendigt og udvendigt. Du kan lade den marinere i køleskabet i op til 24 timer, hvis tiden tillader det. Hvis ikke, lad det marinere i mindst 30 minutter og dryp og du går.
Når du er klar til at grille, skal du tørre grillkurven af med oliehåndklæde for at forhindre fisk i at klæbe på grillen. Kassér enhver marinat, der er brugt til at marinere fisk, og læg fisken forsigtigt på en fiskekurv.