Kyllinge nuggets
Disse kræsne børnegodkendte, sunde kyllingenuggets er sprøde udenpå og saftige indeni. De er bedre end dem fra en fastfood-restaurant og har endda skjulte grøntsager indeni.
Equipment
- stor skål
- Pande,
- ovn
Ingredienser
- 2 lbs mager malet kylling , økologisk foretrukket (ikke kun bryst)
- 2/3 kop frosne blomkålsris
- 1 tsk kosher salt
- 1 tsk løg pulver
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1/4 tsk sort peber
- 1 æg
- 3/4 kop krydret brødkrummer eller glutenfri krydret krummer
- ketchup, honningsennep, bøffelsauce, BBQ-sauce, speciel sauce osv. , valgfri til dypning
Sådan gør du
- I en stor skål kombineres kyllingen med blomkålsris, salt, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber og bland godt. Form til 30 runde flade nuggets, cirka 25 gram hver.
- Læg æg i en skål og brødkrummer i en anden skål. Dyp nuggets i ægget, derefter rasp og stil til side.
- Hvis du bager, læg på en plade sprøjtet med olie. Forvarm ovnen til 450F og sprøjt kyllingen med olie.Bag 10 minutter og vend derefter, bag yderligere 6 minutter, indtil de er gyldne. Sprøjt begge sider til de er gyldne og gennemstegte.
- Læg kyllingenuggets i et enkelt lag i partier efter behov, sprøjt toppene med olie og luftsteg 8 til 9 minutter ved 400F, vend halvvejs og sprøjt begge sider med olie, indtil de er gyldne og gennemstegte.Server med din yndlingsdipsauce.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser