Steget flæskesandwich

91


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Steget flæskesandwich

En læskende stegt svinekødssandwich stablet med langsomt stegt svinekam, grillede løg og smeltet Provolone-ost på en sprød rulle skænket med hjemmelavet honningsennep.
Antal 4
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 20 minutter

Equipment

  • stor skål
  • Kniv
  • ovn

Ingredienser

  • 3/4 kop  kosher salt 
  • 1/2 kop sukker 
  • 2 tsk hele sorte peberkorn 
  • 3 citroner, halveret
  • 3 pund udbenet svinekam, bundet med slagtergarn 
  • 1 spsk  vegetabilsk olie 
  • 3  gule løg, skåret 1/3-tommer tykke 
  • Smør, til ristning
  • 4  kringle hotdog boller, delt
  • 1/4 kop gul sennep, plus mere til spredning
  • Syltede Fresno Peber, opskrift følger
  • 3/4 kop  hvidvinseddike 
  • salt 
  • 1  laurbærblad 
  • 1 fed hvidløg, knust 
  • 4 ounce Fresno peber, skåret 1/4 tomme tykke 

Sådan gør du

  • I en stor skål opløs salt og sukker i 8 kopper koldt vand. Tilsæt de sorte peberkorn og pres 2 af de halverede citroner i. Dyp svinekødet i saltlage i 6 timer.
  • Forvarm ovnen til 450 grader F. Fjern svinekødet fra saltlagen og tør af. Opvarm en stor ovnsikker stegepande (gerne støbejern) over medium-høj varme. Tilsæt olien og svits hver side af lænden, indtil den er gylden, cirka 8 minutter i alt – vend videre, indtil den er gylden over det hele. Tilsæt de snittede løg i gryden sammen med svinekødet, og rør rundt for at dække løgene i fedt. Overfør stegepanden til ovnen og steg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 140 til 145 grader F, cirka 30 minutter. For jævn tilberedning skal du sørge for at røre løgene en eller to gange under stegningen.
  • Til sandwichbygningen: Smør kringlebrødshalvdelene og rist dem, indtil de er gyldenbrune. Med en skarp kniv skæres lænden i tynde spåner. Smør lidt sennep på den nederste halvdel af hver bolle, og top med nogle skiver svinekød. 
  •  Drys svinekødet med lidt salt og pres de resterende citronhalvdele ud over toppen. Top med de ristede løg og lidt syltede fresnopeber. Spis stående.
  • Bring eddike, 1/4 kop vand, sukker, salt, laurbærblad og hvidløg i kog i en lille gryde og lad det simre i 5 minutter. Hæld den varme væske over peberfrugterne i en skål eller beholder. Afkøl til stuetemperatur og stil på køl.
Kalorier: 290kcal
Ret: lunch, Main Course
Køkken: American, Danish
Keyword: rosated, Vegetable

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close