Go Back

Kyllinge nuggets

Disse kræsne børnegodkendte, sunde kyllingenuggets er sprøde udenpå og saftige indeni. De er bedre end dem fra en fastfood-restaurant og har endda skjulte grøntsager indeni.
Ret Snack
Køkken American
Keyword chicken
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 5
Kalorier 285kcal

Equipment

  • stor skål
  • Pande,
  • ovn

Ingredienser

  • 2 lbs  mager malet kylling , økologisk foretrukket (ikke kun bryst)
  • 2/3 kop  frosne blomkålsris
  • 1 tsk kosher salt
  • 1 tsk løg pulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1/4 tsk sort peber
  • 1 æg
  • 3/4 kop krydret brødkrummer eller glutenfri krydret krummer
  • ketchup, honningsennep, bøffelsauce, BBQ-sauce, speciel sauce osv. , valgfri til dypning

Sådan gør du

  • I en stor skål kombineres kyllingen med blomkålsris, salt, løgpulver, hvidløgspulver, sort peber og bland godt. Form til 30 runde flade nuggets, cirka 25 gram hver.
  • Læg æg i en skål og brødkrummer i en anden skål. Dyp nuggets i ægget, derefter rasp og stil til side.
  • Hvis du bager, læg på en plade sprøjtet med olie. Forvarm ovnen til 450F og sprøjt kyllingen med olie.Bag 10 minutter og vend derefter, bag yderligere 6 minutter, indtil de er gyldne. Sprøjt begge sider til de er gyldne og gennemstegte.
  • Læg kyllingenuggets i et enkelt lag i partier efter behov, sprøjt toppene med olie og luftsteg 8 til 9 minutter ved 400F, vend halvvejs og sprøjt begge sider med olie, indtil de er gyldne og gennemstegte.Server med din yndlingsdipsauce.