Dobbelt chokolade bananmuffins
Dobbelt chokolade bananmuffins er dobbelt chokolade bananer muffins er latterligt nemme at lave. . . og endnu nemmere at spise. Fuld af modne bananer, brun farin, kakaopulver og mørk chokolade! Socialt acceptabelt til morgenmad, men dekadent nok til dessert.
Equipment
- Muffinsform
- Rede skål
- spatel
Ingredienser
- 6 spsk usaltet smør
- 3/4 kop mørk brun farin
- 1 æg
- 1 tsk vanilje
- 1 kop mashed ripe bananas
- 1 kop mel til alle formål
- 1/2 kop
kakaopulver
- 1 tsk
bagepulver
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 1 kop mørk chokoladestykker
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 425 grader F og beklæd en standard 12 kopper non-stick muffinform med papirbeklædning. Pisk sukker, smør, æg og vanilje sammen i en stor skål. Pisk mosede bananer i.
- Tilsæt mel, kakaopulver, bagepulver, bagepulver, kanel og salt. Brug en spatel til at blande. Bland ikke for meget. Rør forsigtigt mørk chokolade i bidder. Hæld jævnt i forberedt muffinform. Du bør få 12 muffins. Top med et par flere chokoladestykker.
- Bag i 5 minutter ved 425 grader F og sænk derefter varmen til 350 grader F (opbevar muffins i ovnen) Bag yderligere 12-14 minutter, eller indtil en tandstik kommer ud næsten ren. Lad være med at bage for meget, og sørg for at du er ikke at stikke en tandstikker ind i en chokolade, tag den ud af panden og nyd den.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser