Hvid Sauce Pasta

692


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Hvid Sauce Pasta

Denne hjemmelavede hvid sauce penne pasta opskrift er rig, cremet, absolut lækker og fyldt med grøntsager.
Antal 4
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter

Equipment

  • Stor gryde
  • grydeske

Ingredienser

  • 1 kop penne pasta
  • 3 kopper vand
  • salt efter smag
  • 2 spsk smør (eller olivenolie)
  • 1 tsk  hvidløg hakket
  • 1/4 kop majs
  • 1/4 kop  broccoli
  • 1/4 kop peberfrugt
  • 1/5 kop mel
  • 2 kop mælk
  • 2-3 spsk  ost revet
  • 2 spsk tung creme valgfrit
  • 1/4 tsk tung creme valgfrit
  • 1/2 tsk oregano
  • sort peber efter smag

Sådan gør du

  • I en stor gryde bringes vandet i kog. Rør derefter saltet i.Tilsæt den tørre pasta til vandet, og rør rundt et par gange, så pastaen ikke klistrer sammen.
  • Kog pastaen i henhold til pakkens anvisninger (ca. 10-12 minutter), under omrøring af og til, indtil den er al dente eller blødere alt efter din ønskede konsistens. 
  • Når pastaen er kogt, reserver du lidt stivelsesholdigt vand til saucen og dræner pastaen i et dørslag over vasken. Stil den kogte pasta til side.
  • Varm smør i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt hakket hvidløg og svits indtil duftende i cirka 30 sekunder.Tilsæt derefter blandede grøntsager som gulerod, peberfrugt, broccoli, sukkermajs og salt. Kog grøntsagerne, til de er møre, men stadig sprøde, i cirka 2 minutter. Sluk for blusset og hold det til side.
  • Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt universalmel og rør konstant, indtil det er godt blandet og glat. Kog i et minut, indtil den rå lugt af melet forsvinder. Oversteg ikke melet, og sørg for, at farven på melet ikke ændrer sig.
  • Tilsæt langsomt mælk og rør konstant med et piskeris, indtil der ikke er klumper tilbage. Tilsæt derefter den resterende mælk og pisk for at kombinere.Kog det i cirka 4-5 minutter under konstant omrøring, indtil saucen koger og tykner.Når saucen er lidt tyk, tilsæt den tunge fløde, ost, oregano, røde chiliflager, sort peber og salt. Fortsæt med at røre, indtil osten er smeltet.Når saucen dækker bagsiden af ​​skeen, så er den færdig. Saucen vil tykne, når den afkøles.
  • Tilsæt de sauterede grøntsager og den kogte pennepasta til saucen. Rør godt rundt for at beklæde pastaen med cremet hvid sauce. (Hvis det er nødvendigt, tilsæt 2-3 spiseskefulde reserveret stivelsesholdigt pastavand, det vil hjælpe med at binde og tykne saucen.)Til sidst overføres den til en tallerken og drysses lidt ost og røde chiliflager, hvis det ønskes, og serveres med det samme Nyd!
Kalorier: 505kcal
Ret: Main Course
Køkken: Italian
Keyword: Vegetable

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close