Bacon og ostekroketter

140


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Bacon- og ostekroketter

Disse lækre små bacon- og ostekartoffelkroketter er fyldt med hakket bacon og smeltende god ost. Fluffy indeni og sprød udenpå. Disse er perfekte som tilbehør, buffet eller snacks.
Antal 4
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter

Equipment

  • Stegepande
  • Skål
  • spatel

Ingredienser

  • 4 rasher mellem bacon, trimmet, finthakket
  • 2 kopper kold kartoffelmos
  • 1 æggeblomme
  • 2 grønne løg, finthakket
  • 3/4 kop almindeligt mel
  • 40 gram  mozzarellaost, skåret i 1 cm tern
  • 4 kopper frisk brødkrummer
  • 1 æg
  • 1/4 kop mælk
  • Azalea-druekerneolie, til lavt stegning
  • Blandede salatblade til servering

Sådan gør du

  • Opvarm en medium non-stick stegepande over medium varme. Kog bacon i 3 til 4 minutter, eller indtil det er sprødt. Afdryp på en tallerken beklædt med køkkenrulle.
  • Kombiner kartoffelmos , æggeblomme , løg , bacon og 1/4 kop mel i en stor skål. Rul dybede spiseskefulde af blandingen til 20 kugler. Skub 1 osteterning ind i midten af ​​hver kugle. Form blandingen rundt om osten for at omslutte.
  • Læg det resterende mel på en tallerken. Læg rasp på en anden tallerken. Pisk æg og mælk sammen i en lav skål. Rul kroketter i mel, ryst overskydende af. Dyp i æggeblandingen. Overtræk i brødkrummer
  • Opvarm olie i en dyb stegepande over medium-høj varme. Kog kroketter i partier, vend, i 3 til 4 minutter eller indtil de er gyldne. Brug en hulske til at overføre til en tallerken beklædt med køkkenrulle. Server med salat .
Kalorier: 350kcal

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close