Purløgsblomsteddike

118


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Purløgsblomsteddike

En nem opskrift til at skabe en smuk eddike med lyserød purløgsblomst. Perfekt til vinaigrette og andre tilberedninger.
Antal 7
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 2 kopper eddike efter eget valg - Hvid-, hvidvins- eller champagneeddike foretrækkes
  • 2 kopper purløgsblomst

Sådan gør du

  • Høst. Høst dine purløgsblomster/-blomster ved at klippe stilken lige under blomsterklasen, vask og tør på et køkkenrulle.
  • Pakke. Pak dine vaskede purløgsblomster (blomster) i en stor murerkrukke eller en anden ikke-reaktiv beholder (se eksperttips) og hæld din valgte eddike i, indtil du når toppen af ​​glasset.
  • Infundere. Lad dine eddike- og purløgsblomster trække i et mørkt, køligt skab i 5-7 dage væk fra direkte lys. Du kan gå op til 2 uger, hvis du kan lide en stærkere smag.
  • Si og flaske. Si den gennemblødte eddike i rene krukker eller flasker og opbevar ved stuetemperatur. Kassér (eller kompostér) de brugte purløgsblomster.
Kalorier: 10kcal
Ret: Appetizer
Køkken: American, French, Italian

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close