Go Back

Bacon- og ostekroketter

Disse lækre små bacon- og ostekartoffelkroketter er fyldt med hakket bacon og smeltende god ost. Fluffy indeni og sprød udenpå. Disse er perfekte som tilbehør, buffet eller snacks.
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4
Kalorier 350kcal

Equipment

  • Stegepande
  • Skål
  • spatel

Ingredienser

  • 4 rasher mellem bacon, trimmet, finthakket
  • 2 kopper kold kartoffelmos
  • 1 æggeblomme
  • 2 grønne løg, finthakket
  • 3/4 kop almindeligt mel
  • 40 gram  mozzarellaost, skåret i 1 cm tern
  • 4 kopper frisk brødkrummer
  • 1 æg
  • 1/4 kop mælk
  • Azalea-druekerneolie, til lavt stegning
  • Blandede salatblade til servering

Sådan gør du

  • Opvarm en medium non-stick stegepande over medium varme. Kog bacon i 3 til 4 minutter, eller indtil det er sprødt. Afdryp på en tallerken beklædt med køkkenrulle.
  • Kombiner kartoffelmos , æggeblomme , løg , bacon og 1/4 kop mel i en stor skål. Rul dybede spiseskefulde af blandingen til 20 kugler. Skub 1 osteterning ind i midten af ​​hver kugle. Form blandingen rundt om osten for at omslutte.
  • Læg det resterende mel på en tallerken. Læg rasp på en anden tallerken. Pisk æg og mælk sammen i en lav skål. Rul kroketter i mel, ryst overskydende af. Dyp i æggeblandingen. Overtræk i brødkrummer
  • Opvarm olie i en dyb stegepande over medium-høj varme. Kog kroketter i partier, vend, i 3 til 4 minutter eller indtil de er gyldne. Brug en hulske til at overføre til en tallerken beklædt med køkkenrulle. Server med salat .