Disse lækre små bacon- og ostekartoffelkroketter er fyldt med hakket bacon og smeltende god ost. Fluffy indeni og sprød udenpå. Disse er perfekte som tilbehør, buffet eller snacks.
Forb. tid 30 minutterminutter
Tilb. tid 15 minutterminutter
Antal 4
Kalorier 350kcal
Equipment
Stegepande
Skål
spatel
Ingredienser
4rasher mellem bacon, trimmet, finthakket
2kopperkold kartoffelmos
1æggeblomme
2grønne løg, finthakket
3/4kopalmindeligt mel
40gram mozzarellaost, skåret i 1 cm tern
4kopperfrisk brødkrummer
1æg
1/4kopmælk
Azalea-druekerneolie, til lavt stegning
Blandede salatblade til servering
Sådan gør du
Opvarm en medium non-stick stegepande over medium varme. Kog bacon i 3 til 4 minutter, eller indtil det er sprødt. Afdryp på en tallerken beklædt med køkkenrulle.
Kombiner kartoffelmos , æggeblomme , løg , bacon og 1/4 kop mel i en stor skål. Rul dybede spiseskefulde af blandingen til 20 kugler. Skub 1 osteterning ind i midten af hver kugle. Form blandingen rundt om osten for at omslutte.
Læg det resterende mel på en tallerken. Læg rasp på en anden tallerken. Pisk æg og mælk sammen i en lav skål. Rul kroketter i mel, ryst overskydende af. Dyp i æggeblandingen. Overtræk i brødkrummer
Opvarm olie i en dyb stegepande over medium-høj varme. Kog kroketter i partier, vend, i 3 til 4 minutter eller indtil de er gyldne. Brug en hulske til at overføre til en tallerken beklædt med køkkenrulle. Server med salat .