Enkel og frisk rabarbersaft
Dette er en af de vildledende enkle opskrifter, der er givet videre gennem venners venner, som alle elsker for dets unikke karakter. Når den er afkølet, er saften frisk og forfriskende. Den har en blanding af syrlighed og sødme, der minder om hjemmelavet limonade.
Ingredienser
- 800 gram rabarberstilke
- 8 kopper vand
Sådan gør du
- Skær rabarberstænglerne på kryds og tværs i 1-tommers segmenter. Læg rabarberstykkerne i en stor gryde sammen med vandet. Bring det i kog over høj varme, dæk derefter til og reducer varmen til at simre i 20 minutter.
- Si væsken gennem en finmasket si ned i en kande eller udsprøjtet skål, og tryk på de faste stoffer i sigten for at udtrække så meget saft som muligt.
- Efter 20 minutter vil saften skille sig og efterlade et gulligt slam i bunden. Hæld den klare lyserøde væske i en ren flaske eller kande, og efterlad slammet. Afkøl i mindst et par timer, og server koldt over is.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser