Ærte og asparges kartoffel laksesalat
En flaget laksefilet passer smukt sammen med denne nye kartoffel-, grønne bønner- og skalotteløgsalat dresset med en syrlig fuldkorns-sennepsdressing.
Equipment
- Bageplade
- Blandeglasskål
- Silikone spatel
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 2 kopper frosne ærter
- 2 bundter hakkede asparges
- 1 kop god mayonnaise
- 1 spsk Dijonsennep
- 1 kg lakseside
- Skal af en citron
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 190. Krydr laksen med salt og peber og kom i gryden.
- Læg kartoflerne i en gryde med saltet kogende vand og kog dem møre i ca. 20 minutter. Tilsæt ærter og asparges til kartoflerne i de sidste 3-4 minutter af kogningen og dræn dem derefter.
- Bland mayonnaise, sennep, citronskal og smag til med lidt salt og peber.
- Smid kartoflerne i mayonnaisen. Tag laksen ud af ovnen og flag oven på kartoflerne.Anret på et stort fad med citronbåde.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser