En flaget laksefilet passer smukt sammen med denne nye kartoffel-, grønne bønner- og skalotteløgsalat dresset med en syrlig fuldkorns-sennepsdressing.
Ret Main Course
Køkken Danish
Keyword fisk
Forb. tid 30 minutterminutter
Tilb. tid 40 minutterminutter
Samlet tid 1 timetime10 minutterminutter
Antal 6
Kalorier 339kcal
Equipment
Bageplade
Blandeglasskål
Silikone spatel
Ingredienser
1kg kartofler
2kopper frosne ærter
2 bundter hakkede asparges
1kopgod mayonnaise
1spsk Dijonsennep
1kg lakseside
Skal af en citron
Salt og peber
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 190. Krydr laksen med salt og peber og kom i gryden.
Læg kartoflerne i en gryde med saltet kogende vand og kog dem møre i ca. 20 minutter. Tilsæt ærter og asparges til kartoflerne i de sidste 3-4 minutter af kogningen og dræn dem derefter.
Bland mayonnaise, sennep, citronskal og smag til med lidt salt og peber.
Smid kartoflerne i mayonnaisen. Tag laksen ud af ovnen og flag oven på kartoflerne.Anret på et stort fad med citronbåde.