Kylling grill
Den bedste Kylling grill nogensinde! Denne marinade giver så meget smag og holder kyllingen utrolig fugtig og uhyrligt lækker! Denne nemme kyllingemarinadeopskrift vil helt sikkert blive en fast bestanddel i dit køkken, din go-to kyllingmarinade! Fantastisk til at grille og bage
Equipment
- stor røreskål
- grill
Ingredienser
- 1/2 kop ekstra jomfru olivenolie
- 1/2 kop balsamico eller anden eddike
- 1/2 kop sojasovs Jeg bruger sojasovs med lavt natriumindhold
- 1/8 kop citronsaft
- 1/4 kop Worcestershire sauce
- 3/4 kop brun farin
- 2 tsk tørret rosmarin
- 2 spsk Dijonsennep eller Spicy Brown sennep
- salt(efter din smag)
- 1 tsk kværnet sort peber
- 2 tsk hvidløgspulver
- 6 kyllingebryst eller 3,5 lb kylling
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser til marinade i en stor røreskål og pisk sammen. Fjern en halv kop marinade og reserver til at dryppe kyllingen senere.
- Læg kyllingen i en stor genlukkelig pose og hæld marinaden over toppen. Masser forsigtigt kyllingebryst og sørg for at lukke posen forsvarligt. (Hvis du har mindre tid, kan du overveje at stikke huller i kyllingen med en gaffel, så marinaden kan trænge hurtigt ind.)
- Stil kyllingen på køl og mariner i mindst 30 minutter og op til 24 timer. Jeg synes, 4 til 6 timer er perfekt.
- Forvarm grillen til medium høj varme og olie ristene let.Fjern kyllingen fra marinaden, lad det overskydende dryppe af. Grill kyllingen i 5 til 6 minutter på hver side, eller indtil den er gennemstegt.
- Drys af og til kyllingen med den reserverede marinade.Når kyllingen har nået 165°F, fjern kyllingen fra grillen og telt med folie. Lad kyllingen hvile i mindst 5 minutter før servering.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser