Den bedste Kylling grill nogensinde! Denne marinade giver så meget smag og holder kyllingen utrolig fugtig og uhyrligt lækker! Denne nemme kyllingemarinadeopskrift vil helt sikkert blive en fast bestanddel i dit køkken, din go-to kyllingmarinade! Fantastisk til at grille og bage
Ret lunch, Main Course
Køkken American, Asian, Indian
Keyword chicken
Forb. tid 15 minutterminutter
Tilb. tid 45 minutterminutter
Samlet tid 1 timetime
Antal 6
Kalorier 200kcal
Equipment
stor røreskål
grill
Ingredienser
1/2kopekstra jomfru olivenolie
1/2kopbalsamico eller anden eddike
1/2kopsojasovs Jeg bruger sojasovs med lavt natriumindhold
1/8kop citronsaft
1/4kop Worcestershire sauce
3/4kop brun farin
2tsk tørret rosmarin
2spskDijonsennep eller Spicy Brown sennep
salt(efter din smag)
1tskkværnet sort peber
2tsk hvidløgspulver
6kyllingebryst eller 3,5 lb kylling
Sådan gør du
Bland alle ingredienser til marinade i en stor røreskål og pisk sammen. Fjern en halv kop marinade og reserver til at dryppe kyllingen senere.
Læg kyllingen i en stor genlukkelig pose og hæld marinaden over toppen. Masser forsigtigt kyllingebryst og sørg for at lukke posen forsvarligt. (Hvis du har mindre tid, kan du overveje at stikke huller i kyllingen med en gaffel, så marinaden kan trænge hurtigt ind.)
Stil kyllingen på køl og mariner i mindst 30 minutter og op til 24 timer. Jeg synes, 4 til 6 timer er perfekt.
Forvarm grillen til medium høj varme og olie ristene let.Fjern kyllingen fra marinaden, lad det overskydende dryppe af. Grill kyllingen i 5 til 6 minutter på hver side, eller indtil den er gennemstegt.
Drys af og til kyllingen med den reserverede marinade.Når kyllingen har nået 165°F, fjern kyllingen fra grillen og telt med folie. Lad kyllingen hvile i mindst 5 minutter før servering.