Sprøde ægnudler med tofu og jordnøddesauce

85


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Sprøde ægnudler med tofu og jordnøddesauce

Denne peanut-tofu nudlerad er inspireret af chow mein, en kinesisk amerikansk ret med stegte nudler. Pan-crisping af nudlerne her efterligner knasen i den traditionelle ret, men begrænser det mættede fedt. Se efter lo mein eller ægnudler på dit lokale kinesiske marked eller i den internationale gang i store dagligvarebutikker.
Antal 4
Forb. tid 50 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time 40 minutter

Equipment

  • stort støbejern
  • ovnfast stegepande
  • lille skål

Ingredienser

  • 1 pakke ekstra fast tofu, drænet
  • 2 spsk rapsolie, delt
  • 1/4 kop  cremet naturligt jordnøddesmør
  • 1 spsk sojasovs med reduceret natrium
  • 1 tsk revet frisk ingefær
  • 1/2 spsk limeskal
  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk ristet sesamolie
  • 2 spsk honning
  • 1/4 tsk  knust rød peber (valgfrit)
  • 4 ounces  Kinesiske nudler, såsom Kame
  • 2 kopper  strimlede gulerødder
  • 1 kop  rød- eller grønkål
  • 1/2 kop  grofthakket frisk koriander
  • 1/2 kop  grofthakket frisk mynte
  • 1//2 kop  usaltede ristede jordnødder, hakkede
  • 2  spidskål, kun hvide og lysegrønne dele, skåret i tynde skiver
  • Limebåde til servering

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 400°F. Skær tofu på tværs i 1/2 tomme tykke skiver. Læg i et enkelt lag på en stor bageplade beklædt med 3 lag køkkenrulle. Dæk med yderligere 2 til 3 lag køkkenrulle. Tryk forsigtigt på tofuen for at fjerne overskydende væske. Kassér papirhåndklæderne. Skær tofuen i 1/2-tommers terninger.
  • Opvarm 1 spsk rapsolie i en stor støbejerns- eller anden tung ovnfast stegepande over medium-høj varme. Tilsæt tofuen og kog under omrøring, indtil den er let brunet, cirka 5 minutter. Overfør stegepanden til ovnen og bag indtil de er sprøde, 10 til 15 minutter.
  • Kombiner jordnøddesmør, sojasauce, ingefær, limeskal, limesaft, sesamolie, honning og stødt rød peber, hvis du bruger, i en lille skål. Sæt til side.Kog nudler i kogende vand i henhold til pakkens anvisninger, cirka 3 minutter. Dræne.
  • Når tofuen er klar, kom den over på en tallerken og hold den varm. Stil forsigtigt den varme stegepande over medium-høj varme. (Vær opmærksom på det varme håndtag!) Opvarm 1/2 spsk rapsolie til det skinner; tilsæt de kogte nudler, tryk dem i et tyndt lag i bunden af ​​gryden. Kog indtil undersiden er brunet og sprød i pletter, 3 til 5 minutter. Vend forsigtigt nudlerne og tilsæt den resterende 1/2 spsk olie, dryp den rundt om kanten af ​​gryden, så den kan strømme ned; kog indtil undersiden er brunet og sprød i pletter, 3 til 5 minutter. Juster varmen efter behov for at forhindre forbrænding.
  • Overfør de kogte nudler til et serveringsfad og top med gulerødder, kål, koriander, mynte og tofu. Dryp med peanutsauce. Drys med jordnødder og spidskål. Server med limebåde.
Ret: lunch, Main Course
Køkken: Asian, Danish
Keyword: Vegetable

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close