Lavet med en blanding af brød og rugmel, en lille mængde honning og et par teskefulde kommenfrø, smager dette enkle rugbrød uden æltning smukt syrligt med en solid, sej konsistens perfekt til sandwich eller toast. Det samles på ingen tid og bager i en enkelt brødform, men opskriften kan fordobles, og det bagte brød fryser rigtig godt.
Ret Breakfast
Køkken Danish
Keyword Bread
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 3 timertimer
Samlet tid 3 timertimer10 minutterminutter
Antal 25
Kalorier 80kcal
Equipment
brødmaskine
Kniv
Ingredienser
2kopper vand
1spsk honning
1spsk smør
1tsksalt
2kopper rugmel
1kopall-purpose mel
1kop fuldkornshvedemel
1/4koprugflager (valgfrit)
1spskhvidt sukker
2tsk brødmaskinegær
Sådan gør du
Kom henholdsvis vand, honning, smør, salt, rugmel, universalmel, fuldkornshvedemel, rugflager, sukker og gær i gryden på din brødmaskine.