Scotch Æg
Disse skotske æg er en lækker og nem opskrift til en speciel lejlighed til din familie. Vi serverer vores juleaften over en salatbed med tomater i skiver og sennep til pynt.
Equipment
- ovn
- grydeske
- skål.
Ingredienser
- olie til stegning
- 4 store æg
- 2 pund svinepølse i løs vægt
- 1 kop all-purpose mel
- 4 store æg, slået
- 4 kopper tørrede brødkrummer, krydret
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Opvarm olie i en frituregryde til 375 grader F (190 grader C).
- Læg æggene i en gryde og dæk med vand. Bring i kog. Dæk til, fjern fra varmen, og lad æggene sidde i varmt vand i 10 til 12 minutter. Fjern fra varmt vand, afkøl og skræl.
- Flad pølsen og lav en patty til at omgive hvert æg. Mel det yderste pølselag meget let og overtræk derefter med sammenpisket æg. Rul i brødkrummer, så det dækker jævnt.
- Frituresteg tilberedte æg, indtil de er gyldenbrune, mens du sørger for, at hver side er gennemstegt. Bages i den forvarmede ovn i 10 minutter.Skær i halve og server.
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser