Hjemmelavet Lemon Blueberry Swirl Cheesecake

108


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Hjemmelavet Lemon Blueberry Swirl Cheesecake

Hjemmelavet Lemon Blueberry Swirl Cheesecake Cremet lagdelt cheesecake med citron, blåbær og hvirvlet med sød blåbærsauce, alt sammen oven på min yndlings Oreo skorpe.
Antal 10
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter

Equipment

  • blender
  • grydeske
  • Food processor

Ingredienser

  • 2 kop Oreo-kagekrummer, ca. 26 Oreo Cookies
  • 6 spsk usaltet smør, smeltet
  • 2 kop  blåbær, friske eller optøede
  • 1 citron, friskpresset citronsaft
  • 2 spsk granuleret sukker
  • 4 oz flødeost, blødgjort
  • 1 kop pulveriseret sukker
  • 1 tsk  vaniljeekstrakt
  • 2 kopper kraftig piskefløde
  • 1  citron, friskpresset citronsaft
  • 1-2  dråber gul gele madfarve
  • Friske blåbær og citronskive, valgfrit

Sådan gør du

  • Placer 2 kopper blåbær i en blender og puls, indtil blandingen er pureretTilsæt blåbærpuré, citronsaft og sukker i en lille gryde ved middel varmeBring det i kog, reducer derefter varmen og lad det simre, indtil det er let reduceret, under omrøring af og til i 10 minutter, lad afkøle til stuetemperatur
  • Knus småkagerne fint i en foodprocessor, tilsæt smeltet smør og blend indtil det hele er fugtetTryk krummeblandingen på bunden af ​​den forberedte 9-tommers springform ved let at smøre kanterne af panden med madlavningssprayStil i fryseren, mens du laver fyldet
  • I en mellemstor skål blandes flødeost og pulveriseret sukker, indtil det er glat og cremetI en separat skål piskes fløde til bløde toppe, tilsæt vaniljeekstrakt og bland indtil stive toppe dannesTilføj flødeostblandingen i den piskede tunge flødeblanding ved lav hastighed bare for at kombinere
  • Fordel blandingen i 2 lige store portioner i hver sin skålTil den første halvdel af blandingen tilsæt blåbærsauce, indtil den er blandet, og spred derefter forsigtigt over skorpenTil den anden halvdel af blandingen tilsæt frisk citronsaft, citronskal og 1-2 dråber gul gel-madfarve og bland ved lav hastighed for at kombinere og spred derefter forsigtigt over toppen af ​​blåbærblandingen
  • Kom et par teskefulde blåbærsauce oven på cheesecaken og brug et spyd til at hvirvle blandingen for at skabe en marmoreret effektStil i køleskabet til fastStil på køl i mindst 6 timer eller indtil den er stivnetNår cheesecaken er sat og afkølet kør du en tynd kniv rundt om siderne og fjern springformens siderPynt med friske blåbær og citronskive, hvis det ønskesTjene.
Kalorier: 550kcal
Ret: Dessert
Køkken: Danish
Keyword: Fruits

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close