Et opklædt alternativ til den klassiske kartoffelsalat! Vært for lyse, friske grøntsager toppet med en syrlig hjemmelavet dressing.
Ret lunch, Main Course, Side Dish
Køkken Danish
Keyword Quick Meal
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 30 minutterminutter
Samlet tid 40 minutterminutter
Antal 4
Kalorier 420kcal
Equipment
skål.
Bakkenbart
spatel
Ingredienser
2pund kartofler
5 æg
4ounce sorte oliven
4 radisser
6grønne løg
2spsk frisk persille
3spskæblecidereddike
1/4kopolivenolie
1spsksennep
salt eller efter smag
1tsk peber
Sådan gør du
Vask kartoflerne. Dæk kartoflerne med koldt vand, salt vandet og bring det hele i kog. Skru ned for varmen, og lad det simre, indtil det er mørt, cirka 15-20 minutter. Dræn godt af og lad køle lidt af. Når kartoflerne er afkølet nok til at kunne håndteres, skrælles de og skæres i mundrette stykker. Giv dem i en skål.
Hak de grønne løg og kom dem i skålen. Skær de hårdkogte æg og radiserne i skiver og kom dem også i salaten. Giv oliven til salaten. Kombiner alt.
Pisk eddike og sennep sammen. Tilsæt langsomt olivenolien, mens du pisker hele tiden, indtil dressingen emulgerer lidt. Tilsæt salt og peber.
Bland forsigtigt dressingen i med salaten og pynt med frisk persille. Server.