Kom salt og brun farin i en lille skål og arbejd sammen med fingrene for at inkorporere. Placer kalkunben på en rist sat inde i en bageplade med kant. Drys tør saltlage over begge sider af benene. Chill, utildækket, mindst 12 timer og op til 2 dage.
Forvarm ovnen til 250°F. Skyl kalkunbenene og dup dem tørre. Drys mel på alle sider. Varm 2 spsk. olie i en stor stegepande over medium-høj. Kog 2 kalkunben med skindsiden nedad, indtil skindet er brunet og sprødt, cirka 5 minutter. Overfør benene til en stor bradepande. Gentag med de resterende 2 spsk. olie og 2 kalkunben.
Reducer varmen til medium og tilsæt hvidløg og appelsin med skæresiden nedad og rosmarin og chili til stegepanden og steg uforstyrret, indtil hvidløget er let brunet, cirka 2 minutter. Tilsæt vin, skrab for at frigøre eventuelle brunede stykker, der sidder fast i bunden af gryden. Kog indtil vinen er næsten helt fordampet, cirka 2 minutter. Skrab i en bradepande med kalkunben. Hæld på lager og dæk tæt med 2 lag folie.
Overfør gryden til ovnen, og braiser kalkunen, indtil benleddene vrikker frit, og kødet er mørt i gaffel, 2½-3 timer.
Læg kalkunben med skindsiden opad på en bageplade med folie. Overfør hvidløg, appelsin, rosmarin og chili til et fad. Start med 2 kopper braiseringsvæske til at lave sauce. Hvis du har mere end det, så sæt bradepanden på medium-høj varme og bring væsken i kog. Kog indtil reduceret til 2 kopper. Reducer varmen, så væsken simrer, og pisk smør i et stykke ad gangen, og inkorporér hvert stykke helt, før du tilføjer mere.
Varme slagtekyllinger. Steg kalkunben, indtil skindet er brunet og sprødt, cirka 2 minutter. Overfør til fad og server med pandesauce hældt over eller ved siden af.Kalkunben kan braiseres 3 dage frem. Lad afkøle i braiseringsvæske; dække og afkøle. Genopvarm, tildækket, indtil den er gennemvarmet, før den steges.