Chorizo- og bønnetortillapande

88


  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis levering! 
  30% rabat på måltidskasser 

 

Chorizo- og bønnetortillapande

Chorizo- og bønnetortillapande er let lasagne-stil en-pan måltid er lavet med en røget chorizo, bønne og grøntsagssauce, lagdelt op med mel tortillas og min 5 minutters hvid sauce og afsluttet med smeltet ost. Et lækkert 30 minutters måltid.
Antal 5
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter

Equipment

  • Stegepande
  • Pande,
  • spatel

Ingredienser

  • 2 spsk solsikkeolie
  • 1  løg - pillet og fint skåret
  • 1  gulerod - skrællet og skåret i fint tern
  • 100 g  chorizo ​​- skåret i små stykker
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød eller gul peberfrugt - skåret i små stykker
  • 1 lille courgette (zucchini) - skåret i små stykker
  • 1 tsk  spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1/2 tsk  kanel
  • 1/2 tsk  chiliflager
  • 500 g finthakkede dåsetomater
  • 400 g  blandede bønner i chili eller tomatsauce
  • 1/4 tsk  salt
  • 1/4 tsk  peber
  • 1/2 kop cheddarost, revet
  • 4 spsk  dobbelt (tung) fløde
  • 1 salt og peber
  • 3 spsk cremefraiche
  • 2 mel tortillas
  • 100 g  blandet, revet Cheddar og rød Leicester ost
  • 1  avocado

Sådan gør du

  • Varm olien op i en stor stegepande (brug en pande, der kan gå under grillen), ved middel varme. Tilsæt løg og gulerod. Kog i 5 minutter, indtil løgene begynder at blive bløde. Tilsæt chorizoen og steg i 3-4 minutter, indtil chorizoen begynder at frigive sine olier.
  • Tilsæt hvidløg, gul/rød peber og courgette. Rør og kog i 2 minutter. Tilsæt spidskommen, malet koriander, kanel og chiliflager. Rør og kog i 1 minut. Rør dåsetomater, blandede bønner, salt og peber i.
  • Bring det til en boble og lad det simre i 10 minutter. Lav imens ostesaucen ved at blande 50 g ost, fløde, salt, peber og cremefraiche. Det skal være en tyk, smørbar konsistens.
  • Nu er det tid til at samle tortillapanden. Hæld halvdelen af chorizo-grøntsagssaucen ud af gryden i en skål. Flad den resterende sauce ud i gryden og læg en tortilla oven på saucen i gryden. Fordel halvdelen af ostesaucen oven på tortillaen. Top med den resterende chorizo-grøntsagssauce fra skålen. Læg den anden tortilla ovenpå, smøringen på resten af ostesovsen.
  • Drys den blandede ost på og stil gryden på middel til høj varme i et minut indtil saucen begynder at boble i kanterne. Sluk for varmen og stil gryden under en grill (slagtekyllinger) i 2-3 minutter indtil osten er smeltet og bobler. Tag den af grillen og top med frisk koriander, skiver chili, avocado, rødløg og et drys sort peber.
Kalorier: 550kcal
Ret: Breakfast, Main Course
Keyword: Quick & Easy

  Køb Madspild tilbud fra 1 kr.  
  Køb dagligvarer med ekstra rabatter 
  Take away tilbud gratis hjemlevering! 
  50% rabat på måltidskasser  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recipe Rating




Close
Hjemmelavet med kærlighed i danmark
Close