Varm olien op i en stor stegepande (brug en pande, der kan gå under grillen), ved middel varme. Tilsæt løg og gulerod. Kog i 5 minutter, indtil løgene begynder at blive bløde. Tilsæt chorizoen og steg i 3-4 minutter, indtil chorizoen begynder at frigive sine olier.
Tilsæt hvidløg, gul/rød peber og courgette. Rør og kog i 2 minutter. Tilsæt spidskommen, malet koriander, kanel og chiliflager. Rør og kog i 1 minut. Rør dåsetomater, blandede bønner, salt og peber i.
Bring det til en boble og lad det simre i 10 minutter. Lav imens ostesaucen ved at blande 50 g ost, fløde, salt, peber og cremefraiche. Det skal være en tyk, smørbar konsistens.
Nu er det tid til at samle tortillapanden. Hæld halvdelen af chorizo-grøntsagssaucen ud af gryden i en skål. Flad den resterende sauce ud i gryden og læg en tortilla oven på saucen i gryden. Fordel halvdelen af ostesaucen oven på tortillaen. Top med den resterende chorizo-grøntsagssauce fra skålen. Læg den anden tortilla ovenpå, smøringen på resten af ostesovsen.
Drys den blandede ost på og stil gryden på middel til høj varme i et minut indtil saucen begynder at boble i kanterne. Sluk for varmen og stil gryden under en grill (slagtekyllinger) i 2-3 minutter indtil osten er smeltet og bobler. Tag den af grillen og top med frisk koriander, skiver chili, avocado, rødløg og et drys sort peber.