Hvis du laver frokost eller -middag for en lille gruppe mennesker, er Curtis Stones and den helt rigtige – den er fuld af smag og så meget nemmere at tilberede end en stor fugl.
Forb. tid 30 minutterminutter
Tilb. tid 40 minutterminutter
Antal 6
Kalorier 900kcal
Equipment
Kasserolle
Pande,
mixer
spatel
Ingredienser
2mellemstore blomkålshoveder, skyllet og groft hakket
100grams smør
50ml mælk
2-3 dråber trøffelolierevet muskatnød efter smag (eller en drys af tørret muskatnød)
2pcs andebryst
salt( efter smag)
hvid peber ( efter smag)
2tsk frisk timian
5-6 fed hvidløg, forslået
Sådan gør du
Kom blomkålen i en gryde og tilsæt nok vand til at dække.
Kog ved middel varme i 25-30 minutter, indtil de er bløde. Hæld det ekstra vand fra og tilsæt derefter smør.
Mælk, trøffelolie og krydderier og blend, indtil det er glat. Tilsæt lidt mere mælk for at lave en glat blød puré.
Skær andebrystene og krydr med salt, peber og timian. Varm en tykbundet pande op over middel varme og steg andebrystet med fed hvidløg med skindsiden nedad, i 8-10 minutter, til fedtet er sprødt. Vend og kog i yderligere 4-5 minutter.
Fjern anden og lad den hvile i 10 minutter. Hæld fedtet ud af gryden og i et fad og stil til side.