Andebryst blomkålpuré
Hvis du laver frokost eller -middag for en lille gruppe mennesker, er Curtis Stones and den helt rigtige – den er fuld af smag og så meget nemmere at tilberede end en stor fugl.
Equipment
- Kasserolle
- Pande,
- mixer
- spatel
Ingredienser
- 2 mellemstore blomkålshoveder, skyllet og groft hakket
- 100 grams smør
- 50 ml mælk
- 2-3 dråber trøffelolierevet muskatnød efter smag (eller en drys af tørret muskatnød)
- 2 pcs andebryst
- salt( efter smag)
- hvid peber ( efter smag)
- 2 tsk frisk timian
- 5-6 fed hvidløg, forslået
Sådan gør du
- Kom blomkålen i en gryde og tilsæt nok vand til at dække.
- Kog ved middel varme i 25-30 minutter, indtil de er bløde. Hæld det ekstra vand fra og tilsæt derefter smør.
- Mælk, trøffelolie og krydderier og blend, indtil det er glat. Tilsæt lidt mere mælk for at lave en glat blød puré.
- Skær andebrystene og krydr med salt, peber og timian. Varm en tykbundet pande op over middel varme og steg andebrystet med fed hvidløg med skindsiden nedad, i 8-10 minutter, til fedtet er sprødt. Vend og kog i yderligere 4-5 minutter.
- Fjern anden og lad den hvile i 10 minutter. Hæld fedtet ud af gryden og i et fad og stil til side.
- Skær anden i skiver og server på blomkålspuréen
- Derefter trin 7
- Server den
Køb Madspild tilbud fra 1 kr.
Køb dagligvarer med ekstra rabatter
Take away tilbud gratis hjemlevering!
50% rabat på måltidskasser